Klankschalensessie & Gongmassage

Een ervaring om nooit te vergeten.

Bent u al bekend met de klankschalensessie & gongmassage van Jessica bij Centre du Lac?

Om de vrijdag (op de even weken) is Jessica bij Centre du Lac voor de sessies.

Een klankschalensessie kunt u voor €6,50 per persoon reserveren en een gongmassage voor €15,00 per persoon.

Klankschalensessie

Tijdens een klankschalensessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende klankschalen, die verschillende klanken produceren. Deze klanken veroorzaken trillingen die zorgen voor een subtiele innerlijke massage. De sessie kan helend werken bij klachten als: slapeloosheid; lichaamspijnen; burnout, rouwverwerking en trauma’s. Aan de klankschaalsessie kunnen maximaal 6 personen deelnemen en kost € 6,50 per persoon.

Gongmassage

Een gongmassage is een akoestische en energetische massage, waarbij er geen aanraking plaatsvindt. Tijdens de gongmassage neemt u plaats voor de grote gong. De resonanties van de grote gong zorgen voor trillingen die, zowel tijdens als de dagen erna, het hele lichaam doorkruizen. Het heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, het spierweefsel en de organen, waardoor blokkades, spanningen of vastzittende emoties worden verminderd. De massage leidt tot diepe ontspanning in het lichaam en de geest. De gongmassage kunt u zowel solo (15 minuten) als duo (30 minuten) reserveren voor €15,00 per persoon.

Reserveren

Om een plekje tijdens één van de sessies te bemachtigen kunt u online reserveren of bellen met een van onze receptionistes via 015 3696767.

Jessica

De volgende sessies zijn:

 

April
Maandag 13 april (2e paasdag)
Vrijdag 17 april

Mei
Vrijdag 1 mei
Zaterdag 9 mei (löylyweekend)
Zondag 10 mei (löylyweekend)
Maandag 11 mei (löylyweekend)
Vrijdag 29 mei