Löyly weekend

Een heel weekend ultiem ontspannen

Zaterdag 26 januari, zondag 27 januari en maandag 28 januari (damesdag) houden wij weer een Löyly weekend waarbij u een weekend lang heerlijk kunt genieten van meerdere opgietingen, lekkere hapjes, rustgevende klankschalensessies en ontspannende gongmassages.

Het Löyly ritueel

Tijdens een opgieting wordt het transpiratie-proces van het lichaam in korte tijd versneld, hierdoor worden afvalstoffen versneld afgevoerd. Dit verminderd de kans dat u last krijgt van verkoudheid en griep. In onze sauna kunt u gratis en zonder reservering deelnemen aan het Löyly ritueel.

Klankschalen sessie

Tijdens een klankschalen sessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende klankschalen, die verschillende klanken produceren. Deze klanken veroorzaken trillingen die zorgen voor een subtiele innerlijke massage. De sessie kan helend werken bij klachten als: slapeloosheid; lichaamspijnen; burnout, rouwverwerking en trauma’s. Tijdens het Löyly weekend kunt u gratis op reservering deelnemen aan een sessie. Let op, voor deze sessie kunt u uitsluitend op de dag zelf aan de receptie reserveren.

Gong massage

Een gongmassage is een akoestische en energetische massage, waarbij er geen aanraking plaatsvindt. De resonanties van de grote gong zorgen voor trillingen die, zowel tijdens als de dagen erna, het hele lichaam doorkruizen. Het heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, het spierweefsel en de organen, waardoor blokkades, spanningen of vastzittende emoties worden verminderd. De massage leidt tot diepe ontspanning in het lichaam en de geest. De gongmassage kunt u zowel solo (15 minuten) als duo (30 minuten) reserveren voor15,00 per persoon.

Planning Löyly weekend

11.30 uur: Löyly
12.00 uur: Klankschalen sessie
13.00 uur: Löyly
14.00 uur: Klankschalen sessie
14.30 uur: Löyly
15.00 – 16.00 uur: Gongmassage
15.30 uur: Drijfsessie
16.30 uur: Klankschalen sessie
17.00 uur: Löyly
18.00 -19.00 uur: Gongmassage
19.00 uur: Löyly
9.30 uur: Klankschalen sessie
20.30 uur: Löyly


Reserveren

Om een plekje tijdens het Löyly weekend te bemachtigen kunt u online reserveren of bellen met een van onze receptionistes via 015 3696767.