Klankschaalsessie & Gong massage

Een ervaring om nooit te vergeten.

Bent u al bekend met de klankschaalsessie en gong massage van Jessica bij Centre du Lac?

Wekelijks zijn er op verschillende tijdstippen sessies te boeken. De sessies zijn op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag (elke week dus een andere dag).

Een klankschaalsessie kunt u voor €6,50 per persoon reserveren en een gongmassage voor €15,00 per persoon.
Nieuwsgierig naar de eerst volgende sessie? Bel dan met één van onze receptionistes via 015- 3696767 en vraag naar de mogelijkheden.

Klankschalen sessie

Tijdens een klankschalen sessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende klankschalen, die verschillende klanken produceren. Deze klanken veroorzaken trillingen die zorgen voor een subtiele innerlijke massage. De sessie kan helend werken bij klachten als: slapeloosheid; lichaamspijnen; burnout, rouwverwerking en trauma’s. Aan de klankschaalsessie kunnen maximaal 6 personen deelnemen en kost € 6,50 per persoon.

Gong massage

Een gongmassage is een akoestische en energetische massage, waarbij er geen aanraking plaatsvindt. Tijdens de gong massage neemt u plaats voor de grote gong. De resonanties van de grote gong zorgen voor trillingen die, zowel tijdens als de dagen erna, het hele lichaam doorkruizen. Het heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, het spierweefsel en de organen, waardoor blokkades, spanningen of vastzittende emoties worden verminderd. De massage leidt tot diepe ontspanning in het lichaam en de geest. De gongmassage kunt u zowel solo (15 minuten) als duo (30 minuten) reserveren voor €15,00 per persoon.

Reserveren

Om een plekje tijdens één van de sessies te bemachtigen kunt u online reserveren of bellen met een van onze receptionistes via 015 3696767.