Coronavirus

De maatregelen op een rij

UPDATE 12-05-2022 10:40 uur
Sauna en beautycentrum Centre du Lac is geopend. U kunt weer een fijne wellness dag reserveren! Dus naast een beauty– en een massagebehandeling kunt u ook een bezoek aan de sauna reserveren. Bekijk onze openingstijden per afdeling, zodat u goed voorbereid bent op uw dagje wellness.
Heeft u een vraag welke niet staat vermeld? Neem dan contact op via het contactformulier.
Wat zijn de veranderingen na de persconferentie van 15 januari 2022?
  • Centre du Lac is volledig geopend, bekijk onze openingstijden;
  • Reserveren is verplicht;
  • QR code is niet meer nodig voor uw toegang tot de sauna;
  • 1,5 meter afstand regel is niet meer verplicht;
  • Geldige badenkaarten en gift cards van Centre du Lac worden zonder contact verlengt met de periode dat wij gesloten zijn geweest;
  • Voor verlenging van vouchers en e-tickets van derden kunt u bij de organisatie zelf informeren, wij kunnen hier geen beslissing in nemen.
Kan ik een beauty- of massage behandeling boeken?

Ja, het is ook mogelijk om een losse beauty behandeling of massage te boeken. Ook duo behandelingen zijn weer mogelijk!

Reserveer uw behandeling
Ik heb een badenkaart die afloopt. Hoe gaan jullie hiermee om?

Alle geldige badenkaarten zijn verlengd met de periode dat Centre du Lac gesloten is geweest. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor geen contact op te nemen.

Ik heb een voucher, cadeaubon en/of e-ticket die bijna verloopt, en nu?

– Een cadeaubon (met geldwaarde) uitgegeven door Centre du Lac wordt automatisch verlengt met de periode dat wij gesloten zijn. U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.

– Heeft u een voucher en/of e-ticket uitgegeven door de Select Wellness Group, zoals bijvoorbeeld een zorg voucher of Albert Heijn voucher? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Centre du Lac is alleen acceptant van deze voucher en kan deze tickets dus niet verlengen. U kunt uw vragen m.b.t. het verlengen mailen naar: info@selectwellness.nl  .

– Heeft u een voucher en/ of e-ticket uitgegeven door Gift for You of BongoDan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Centre du Lac is alleen acceptant van deze voucher en kan deze tickets dus niet verlengen.

Wat moet ik weten over een saunabezoek en mijn gezondheid?

Een saunabezoek kent vele voordelen voor uw gezondheid. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het Covid-19 virus niet overdraagbaar is via zweet. Daarnaast neemt de activiteit van het virus ook af bij temperaturen van 40 tot 60 graden. Tevens zal het virus in temperaturen boven de 80 graden niet overleven. Er kan dus geconcludeerd worden dat wanneer u zich aan de algemene veiligheidsregels houdt, een saunabezoek uw gezondheid zal bevorderen.

Sauna Protocol