Coronavirus

Centre du Lac gesloten

UPDATE 13-1-2021 09:43 uur
Op dinsdag 12 januari heeft de Rijksoverheid een verlenging van de Corona maatregelen aangekondigd. Centre du Lac zal daarom tot en met 9 februari 2021 gesloten zijn. Heeft u in de toekomst een afspraak of reservering, dan is deze geannuleerd. 
Heeft u een vraag welke niet staat vermeld? Neem dan contact op via het contactformulier.
Ik heb een reservering staan, wat moet ik doen?

Wanneer u een reservering heeft gemaakt in de periode van 15 december tot en met 9 februari 2021 ontvangt u een e-mail met informatie. Wij vragen u om dit bericht af te wachten en bij eventuele andere vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier.

Ik heb een badenkaart die afloopt. Hoe gaan jullie hiermee om?

Alle geldige badenkaarten worden verlengt met de periode dat Centre du Lac gesloten zal zijn. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor geen contact op te nemen.

Ik heb een voucher, cadeaubon en/of e-ticket die bijna verloopt, en nu?

– Een cadeaubon (met geldwaarde) uitgegeven door Centre du Lac wordt automatisch verlengt met de periode dat wij gesloten zijn. U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.

– Heeft u een voucher en/of e-ticket uitgegeven door de Select Wellness Group, zoals bijvoorbeeld een zorg voucher of Albert Heijn voucher? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Centre du Lac is alleen acceptant van deze voucher en kan deze tickets dus niet verlengen. U kunt uw vragen m.b.t. het verlengen mailen naar: info@selectwellness.nl  .

– Heeft u een voucher en/ of e-ticket uitgegeven door Gift for You of BongoDan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Centre du Lac is alleen acceptant van deze voucher en kan deze tickets dus niet verlengen.

Welke maatregelen treft Centre du Lac?

Centre du Lac volgt de richtlijnen en maatregelen van de Rijksoverheid, het RIVM en de verschillende brancheorganisaties op.  Voor de sauna geldt de brancheorganisatie: Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness Bedrijven (VNSWB). Voor de horeca geldt de brancheorganisatie: Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Voor de beauty geldt de brancheorganisatie: Anbos.         

Alle maatregelen op een rij:

Algemeen 
– Houd tijdens uw bezoek ten alle tijden 1,5-meter afstand, van medewerkers en andere gasten.
– Per 1 december stelt de Rijksoverheid het dragen van mondkapjes verplicht. Voor gasten van Centre du Lac geldt:
Mondkapje op bij: bij de receptie, de beauty- en massageafdeling, de kleedruimte en in de rustruimte. Geen mondkapje: In het natte gedeelte, in de tuin, in de saunacabines en baden.
– Was uw handen tijdens uw bezoek regelmatig.
– Volg tijdens uw bezoek de aanwijzingen van het aanwezige personeel ten alle tijden op. Samen zorgen we voor een veilig en zorgeloos bezoek.
– Medewerkers dragen waar nodig plastic handschoenen en mondmaskers.
– Een reservering maken is verplicht (ook voor badenkaarthouders).
– Maximaal 2 personen per reservering. U hoeft niet uit hetzelfde huishouden te komen. Wél dient u altijd 1,5 meter afstand te houden gedurende uw bezoek. Komt u wel uit hetzelfde huishouden? Dan hoeft u géén 1,5 meter afstand te houden.

In- en uitchecken
– Desinfecteer bij binnenkomst uw handen. 
– Bij de receptie mogen maximaal 6 personen op de aangegeven plekken wachten. Wanneer de ontvangstruimte vol is vragen wij u buiten te wachten.
– Inchecken kan vanaf 10:00 uur tot 21:00 uur. Het complex sluit om 22:00 uur.
– Wanneer u met twee personen reserveert, checkt u samen in.
– Gelieve contactloos of met pin betalen.
– Vermijd fysiek contact met de receptioniste.

Restaurant
– Het restaurant is gesloten.
– Voor sauna gasten wordt het volgende gratis beschikbaar gesteld: een vitaliteitspakket, groente- en fruitsticks, koffie en thee.
– Het vitaliteitspakket bevat: een belegd broodje, een sapje en nootjes. 
– Het meebrengen van eigen consumpties is niet toegestaan.

Sauna
– Er vinden geen opgietingen plaats.
– Houd u aan de aangegeven looproutes.
– Per saunacabine is een maximaal aantal personen bepaald. Dit aantal vindt u naast de ingang van de desbetreffende sauna.
– Gedurende dag worden er extra schoonmaak rondes gehouden.

Beautyafdeling
– Kom precies op tijd (dus niet te vroeg en niet te laat).
– Bij ontvangst geeft de specialist u in verband met de hygiëne geen hand.  
– Er worden géén duo-behandelingen gegeven
– Behandelruimtes worden na elk bezoek grondig gereinigd. 

Wat moet ik weten over een saunabezoek en mijn gezondheid?

Een saunabezoek kent vele voordelen voor uw gezondheid. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het Covid-19 virus niet overdraagbaar is via zweet. Daarnaast neemt de activiteit van het virus ook af bij temperaturen van 40 tot 60 graden. Tevens zal het virus in temperaturen boven de 80 graden niet overleven. Er kan dus geconcludeerd worden dat wanneer u zich aan de algemene veiligheidsregels houdt, een saunabezoek uw gezondheid zal bevorderen.

Sauna Protocol