Coronavirus

Centre du Lac gesloten i.v.m. het Coronavirus.

 

UPDATE 31-03-2020 19:15 uur

 

Tot onze grote spijt is Sauna & Beautycentrum Centre du Lac tot en met 28 april 2020 gesloten als gevolg van de uitbraak van het Coronavirus. Dit werd tijdens de persconferentie van 30-03-2020 door minister President Mark Rutte afgekondigd.

 

Namens alle medewerkers van Centre du Lac danken wij jullie zeer voor het begrip en hopen wij iedereen na 28 april weer in goede gezondheid te mogen ontvangen.

Tot wanneer is Centre du Lac gesloten?

Centre du Lac is gesloten tot minimaal 28 april 2020. Via onze website blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Ik heb dagje wellness gepland, en nu?

Alle gasten met een reservering voor de sauna tussen 15 maart en 28 april 2020 komen te vervallen.

Ik heb een behandeling geboekt, en nu?

Alle behandelingen op onze beauty- en massageafdeling zijn tot en met 28  april 2020 automatisch geannuleerd. U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.  U kunt altijd online een nieuwe afspraak maken of contact opnemen met de receptie. Dit laatste kan telefonisch op maandag t/m vrijdag tussen 9:00 – 17:00 via 015 – 369 6767. In het weekend zijn wij telefonisch niet bereikbaar.

Ik heb een voucher en/of e-ticket die bijna verloopt, en nu?

– Heeft u een voucher van de Intratuin? Dan kunt u met deze voucher terecht tot en met 31 mei 2020. Hiervoor hoeft u geen contact met ons op te nemen.

 

-Heeft u een voucher van de Albert Heijn actie? Dan wordt uw voucher automatisch verlengt tot en met 31 mei 2020. U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen. Wel kunt u een nieuwe reservering maken via onze website. Kies dan voor ‘entree voucher’ en vermeld in het opmerkingen veld dat het gaat om een Albert Heijn voucher. Vergeet niet om uw voucher mee te nemen tijdens uw bezoek.
Let op: de voucher is niet geldig in de meivakantie. 

 

– Heeft u een  voucher en/of e-ticket uitgegeven door de Select Wellness Group? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. U kunt uw vragen m.b.t. het verlengen mailen naar: info@selectwellness.nl  , zij zijn namelijk telefonisch niet bereikbaar.


– Heeft u een voucher en/ of e-ticket uitgegeven door Gift for YouDan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. 

 

-Heeft u een voucher en/of e-ticket uitgegeven door Bongo? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. 

Ik heb een badenkaart die afloopt. Hoe gaan jullie hiermee om?

Heeft u een badenkaart bij Centre du Lac en verloopt deze in de periode van 15-03  t/m  28-04 2020 dan verlengen wij uw badenkaart ten alle tijden. Neem hiervoor contact op via info@centredulac.nl of bel naar 015 – 369 6767. Houdt rekening met een langere wacht- en/of reactietijd in verband met de drukte, waarvoor onze excuses. Let op: wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 9:00 en 17:00. In het weekend zijn wij niet telefonisch bereikbaar.

Is het na 28 april 2020 veilig om Centre du Lac te bezoeken?

Centre du Lac volgt ten alle tijden het advies van het RIVM en Nederlandse Overheid op. Wij zullen dan ook pas onze deuren weer openen wanneer dit kan. Via onze website blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen.

Ik wil Centre du Lac steunen. Hoe kan ik dit doen?

Wilt u Centre du Lac in deze uitzonderlijke tijd steunen? Dat kan! Door middel van het aanschaffen van een online cadeaukaart (met een open waarde) helpt u Centre du Lac.

 

En als blijk van waardering krijgt u van ons 10% extra op het aankoopbedrag. De extra cadeaubon ontvangt u na aanschaf binnen twee werkdagen via de e-mail.  Meer weten, klik dan hier.

Koop een cadeaubon