Coronavirus

Centre du Lac deels geopend!

UPDATE 14-04-2021 10:36 uur
Beautycentrum Centre du Lac is geopend! U kunt dus een heerlijke beautybehandeling of bijvoorbeeld een ontspannende massage reserveren. Op dinsdag 14 april heeft de Rijksoverheid een persconferentie gehouden. Hierin werd bekend dat de sauna vooralsnog gesloten blijft tot 11 mei 2021. Heeft u binnen deze periode een sauna reservering, dan is deze geannuleerd.
Heeft u een vraag welke niet staat vermeld? Neem dan contact op via het contactformulier.
Ik heb een sauna reservering staan, wat moet ik doen?

Wanneer u een sauna reservering heeft gemaakt in de periode tot en met 11 mei 2021 dan ontvangt u een e-mail met informatie. Wij vragen u om dit bericht af te wachten en bij eventuele andere vragen kunt u ons bereiken via het contactformulier.

Kan ik een beauty- of massage behandeling boeken?

Ja, het is vanaf heden weer mogelijk om een ontspannende beauty- of massage behandeling in te plannen. U kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.30 uur en 21.00 uur en in het weekend van 10.00 uur tot 18.00 uur uw ontspannende behandeling boeken.

 

Let op: het is nog niet mogelijk om een duo-behandeling (wel mogelijk in aparte salons), hammam of hotstone massages te boeken.

Reserveer uw behandeling
Welke maatregelen treft Centre du Lac tijdens mijn bezoek?

Centre du Lac volgt de richtlijnen en maatregelen van de Rijksoverheid, het RIVM en de verschillende brancheorganisaties op.  Voor de sauna geldt de brancheorganisatie: Vereniging van Nederlandse Sauna en Wellness Bedrijven (VNSWB). Voor de horeca geldt de brancheorganisatie: Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Voor de beauty geldt de brancheorganisatie: Anbos.         

Alle maatregelen op een rij:

Algemeen 
– Houd tijdens uw bezoek ten alle tijden 1,5-meter afstand, van medewerkers en andere gasten.
– Per 1 december stelt de Rijksoverheid het dragen van mondkapjes verplicht. Voor gasten van Centre du Lac geldt:
Mondkapje op bij: bij de receptie, de beauty- en massageafdeling, de kleedruimte en in de rustruimte.
Geen mondkapje: In het natte gedeelte, in de tuin, in de saunacabines en baden.
– Was uw handen tijdens uw bezoek regelmatig.
– Volg tijdens uw bezoek de aanwijzingen van het aanwezige personeel ten alle tijden op. Samen zorgen we voor een veilig en zorgeloos bezoek.
– Medewerkers dragen waar nodig plastic handschoenen en mondmaskers.
– Een reservering maken is verplicht (ook voor badenkaarthouders).

Bij binnenkomst en bij vertrek
– Desinfecteer bij binnenkomst uw handen. 
– Bij de receptie mogen maximaal 6 personen op de aangegeven plekken wachten. Wanneer de ontvangstruimte vol is vragen wij u buiten te wachten.
– Gelieve contactloos of met pin betalen.
– Vermijd fysiek contact met de receptioniste.

Beautyafdeling
– Kom precies op tijd (dus niet te vroeg en niet te laat).
– Draag een mondkapje tijdens uw bezoek.
– Bij ontvangst geeft de specialist u in verband met de hygiëne geen hand.  
– Er worden géén duo-behandelingen, hotstone- of hammam massages gegeven
– Behandelruimtes worden na elk bezoek grondig gereinigd. 

Ik heb een badenkaart die afloopt. Hoe gaan jullie hiermee om?

Alle geldige badenkaarten worden verlengd met de periode dat Centre du Lac gesloten zal zijn. Dit gebeurt automatisch, u hoeft hiervoor geen contact op te nemen.

Ik heb een voucher, cadeaubon en/of e-ticket die bijna verloopt, en nu?

– Een cadeaubon (met geldwaarde) uitgegeven door Centre du Lac wordt automatisch verlengt met de periode dat wij gesloten zijn. U hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.

– Heeft u een voucher en/of e-ticket uitgegeven door de Select Wellness Group, zoals bijvoorbeeld een zorg voucher of Albert Heijn voucher? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Centre du Lac is alleen acceptant van deze voucher en kan deze tickets dus niet verlengen. U kunt uw vragen m.b.t. het verlengen mailen naar: info@selectwellness.nl  .

– Heeft u een voucher en/ of e-ticket uitgegeven door Gift for You of BongoDan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Centre du Lac is alleen acceptant van deze voucher en kan deze tickets dus niet verlengen.

Wat moet ik weten over een saunabezoek en mijn gezondheid?

Een saunabezoek kent vele voordelen voor uw gezondheid. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat het Covid-19 virus niet overdraagbaar is via zweet. Daarnaast neemt de activiteit van het virus ook af bij temperaturen van 40 tot 60 graden. Tevens zal het virus in temperaturen boven de 80 graden niet overleven. Er kan dus geconcludeerd worden dat wanneer u zich aan de algemene veiligheidsregels houdt, een saunabezoek uw gezondheid zal bevorderen.

Sauna Protocol