Coronavirus

Centre du Lac opent deels haar deuren.

 

UPDATE 29-05-2020 11:30 uur

 

Tijdens de persconferentie van 06-05-2020 heeft minister president Mark Rutte een versoepeling aangekondigd voor de contactberoepen. Dit houdt in dat Centre du Lac de beauty afdeling mag openen. Helaas blijven de saunafaciliteiten tot 1 juligesloten. Wel gaat per 1 juni het restaurant open met het bijbehorende buitenterras en ligbedden.

 

Namens alle medewerkers van Centre du Lac danken wij jullie zeer voor het begrip.

Tot wanneer is Centre du Lac gesloten?

Centre du Lac opent maandag 11 mei de beauty afdeling. De saunafaciliteiten blijven gesloten tot minimaal 1 juli. Dit houdt in dat u een behandeling of massage bij onze masseuses/schoonheidsspecialistes kunt boeken.  Daarbij houden wij ons aan de voorzorgsmaatregelen die zijn opgesteld door de brancheorganisatie en door het RIVM.

 

Daarnaast zal per 1 juni het restaurant open gaan voor gasten. Overdag is Centre du Lac toegangelijk voor iedereen die wilt genieten van de zon in onze prachtige tuin met ligbedden. Ook zal hierbij het buitenterras open gaan voor bezoekers. Van maandag tot en met zondag kunt u elke avond vanaf 18:00 genieten van een heerlijk 3-gangen diner.  Meer informatie over het restaurant en buitenterras leest u hier.

Welke maatregelen treft Centre du Lac?

Centre du Lac volgt alle voorzorgsmaatregelen op die zijn opgelegd voor het RIVM. Daarnaast volgen wij ook de protocollen van de verschillende brancheorganisaties.

 

 • 1,5 meter
  Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar. Dit vragen wij niet alleen van u maar ook van onze medewerkers. 
 • In- en uitchecken
  – Het in- en uitchecken doet u voor uw reservering. Wanneer u met twee personen reserveert, checkt u samen in.
  – Gelieve contactloos of met pin te betalen.
  – Vermijd fysiek contact met de receptioniste.
 • Aanwijzingen
  U volgt de aanwijzingen van het aanwezige personeel ten alle tijde op. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek altijd veilig en zorgeloos zal verlopen.
 • Hygiëne
  – Om de hygiëne te waarborgen vragen wij alle gasten om zijn of haar handen bij binnenkomst te desinfecteren.
  – Uiteraard wast u uw handen tijdens uw bezoek regelmatig.
  – Waar nodig dragen onze medewerkers plastic handschoenen en mondmaskers
  – De behandelruimtes worden na elk bezoek grondig gereinigd.
 • Restaurant
  – Het restaurant is bij Centre du Lac ruim opgesteld. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw lunch of diner.
  – Een reservering voor het restaurant is verplicht.
  – Gelieve te wachten tot de gastheer of gastvrouw u een tafel toewijst.
 • Beautyafdeling
  Onze beautyafdeling volgt de verplichte voorzorgsmaatregelen van het RIVM op. Daarnaast zijn er verschillende protocollen waar zij mee werken.
  – Kom precies op tijd (dus niet te vroeg en niet te laat).
  – In verband met de hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand.
  – De schoonheidsspecialistes geven géén duo-behandelingen.
Ik wil een behandeling boeken, kan dat?

U kunt vanaf heden weer een behandeling boeken bij onze schoonheidsspecialistes. Een behandeling kunt u telefonisch of via het online reserveringssysteem boeken. Bij Centre du Lac dragen we de zorg dat u veilig een behandeling kunt ondergaan. Onze schoonheidsspecialistes volgen daarom de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de branchevereniging ANBOS op.

Reserveren
Ik heb een voucher, cadeaubon en/of e-ticket die bijna verloopt, en nu?

-Heeft u een cadeaubon (met geldwaarde) uitgegeven door Centre du Lac, en vervalt deze in de periode dat wij gesloten zijn? Dan wordt deze automatisch verlengt, u hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.

– Heeft u een  voucher en/of e-ticket uitgegeven door de Select Wellness Group? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. U kunt uw vragen m.b.t. het verlengen mailen naar: info@selectwellness.nl  , zij zijn namelijk telefonisch niet bereikbaar.


– Heeft u een voucher en/ of e-ticket uitgegeven door Gift for YouDan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. 

 

-Heeft u een voucher en/of e-ticket uitgegeven door Bongo? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. 

Ik heb een badenkaart die afloopt. Hoe gaan jullie hiermee om?

Heeft u een badenkaart bij Centre du Lac en verloopt deze in de periode van 15-03  t/m  01-06 2020 dan verlengen wij uw badenkaart ten alle tijden. Neem hiervoor contact op via info@centredulac.nl. De badenkaarten die al toezegging hebben gehad van verlening, zullen automatisch worden verlengt.