Coronavirus

Centre du Lac opent 1 juli volledig haar deuren.

 

UPDATE 23-06-2020 10:52 uur

 

Tijdens de persconferentie van 23-05-2020 heeft minister president Mark Rutte een versoepeling aangekondigd. De sauna opent per 1 juli haar deuren. Hierbij houden we ons aan het protocol van de VNSWB. Benieuwd wat deze maatregelen betekenen voor uw sauna dag? Lees dan gauw verder.

 

Namens alle medewerkers van Centre du Lac danken wij jullie zeer voor het begrip.

Welke maatregelen treft Centre du Lac?

Centre du Lac volgt alle voorzorgsmaatregelen op die zijn opgelegd voor het RIVM. Daarnaast volgen wij ook de protocollen van de verschillende brancheorganisaties.

1,5 meter

Wij houden 1,5 meter afstand van elkaar. Dit vragen wij niet alleen van u maar ook van onze medewerkers.

In- en uitchecken
– Bij de receptie mogen maximaal 6 personen wachten op de aangegeven plekken. Wanneer de receptie vol staat vragen wij u te wachten op de aangegeven plekken.
– Het in- en uitchecken doet u voor uw reservering. Wanneer u met twee personen reserveert, checkt u samen in.
– Gelieve contactloos of met pin te betalen.
– Vermijd fysiek contact met de receptioniste.

Aanwijzingen
U volgt de aanwijzingen van het aanwezige personeel ten alle tijde op. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek altijd veilig en zorgeloos zal verlopen.

Hygiëne
– Om de hygiëne te waarborgen vragen wij alle gasten om zijn of haar handen bij binnenkomst te desinfecteren.
– Uiteraard wast u uw handen tijdens uw bezoek regelmatig.
– Waar nodig dragen onze medewerkers plastic handschoenen en mondmaskers
– De behandelruimtes worden na elk bezoek grondig gereinigd.

Restaurant
– Het restaurant is bij Centre du Lac ruim opgesteld. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw lunch of diner.

– Gelieve te wachten tot de gastheer of gastvrouw u een tafel toewijst.

Beautyafdeling
Onze beautyafdeling volgt de verplichte voorzorgsmaatregelen van het RIVM op. Daarnaast zijn er verschillende protocollen waar zij mee werken.
– Kom precies op tijd (dus niet te vroeg en niet te laat).
– In verband met de hygiëne geven wij bij ontvangst geen hand.

Sauna
Gedurende de dag zal ons saunapersoneel toezicht houden op extra schoonmaak werkzaamheden. Naast dat wij ons houden aan de protocollen van de branchevereniging VNSWB hebben wij ook een aantal huisregels opgesteld.
– Een reservering maken is verplicht (ook voor badenkaarthouders).
– Maximaal 2 personen per reservering. U hoeft niet uit hetzelfde huishouden te komen. Wél dient u altijd 1,5 meter afstand te houden gedurende uw bezoek. Komt u wel uit hetzelfde huishouden? Dan hoeft u géén 1,5 meter afstand te houden.
– Er vinden geen opgietingen plaats.
– Houdt 1,5 meter afstand.
– Neem plaats op de aangegeven plekken.
– Wij vragen u  aanwijzingen van het personeel op te volgen.

Ik wil een sauna reservering maken, kan dat?

Het is vanaf heden mogelijk om een sauna reservering te maken. Let daarbij wel op de volgende punten.

  • Reserveren is verplicht (ook badenkaarthouders)
  • Maximaal 2 personen per reservering. U hoeft niet uit hetzelfde huishouden te komen. Wél dient u altijd 1,5 meter afstand te houden gedurende uw bezoek. Komt u wel uit hetzelfde huishouden? Dan hoeft u géén 1,5 meter afstand te houden.
  • U dient zich te houden aan de opgegeven aankomst- en vertrektijd
  • Er zullen geen opgietingen plaatsvinden
  • U dient geen klachten te vertonen m.b.t. het coronavirus
Reserveer uw sauna bezoek
Wat moet ik weten over een saunabezoek en mijn gezondheid?

Een saunabezoek kent vele voordelen voor uw gezondheid. Uit onderzoek is gebleken dat het Covig-19 virus niet overdraagbaar is via zweet. Daarnaast neemt de activiteit van het virus ook af bij temperaturen van 40 tot 60 graden. Ook zal het virus in temperaturen boven de 80 graden niet overleven. We kunnen dus concluderen dat wanneer u zich aan de algemene veiligheidsregels houdt, een saunabezoek uw gezondheid zal bevorderen.

Sauna Protocol

Ik wil een behandeling boeken, kan dat?

U kunt vanaf heden weer een behandeling boeken bij onze schoonheidsspecialistes. Een behandeling kunt u telefonisch of via het online reserveringssysteem boeken. Bij Centre du Lac dragen we de zorg dat u veilig een behandeling kunt ondergaan. Onze schoonheidsspecialistes volgen daarom de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de branchevereniging ANBOS op.

Reserveren
Ik heb een voucher, cadeaubon en/of e-ticket die bijna verloopt, en nu?

-Heeft u een cadeaubon (met geldwaarde) uitgegeven door Centre du Lac, en vervalt deze in de periode dat wij gesloten zijn? Dan wordt deze automatisch verlengt, u hoeft hiervoor geen contact met ons op te nemen.

– Heeft u een  voucher en/of e-ticket uitgegeven door de Select Wellness Group? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. U kunt uw vragen m.b.t. het verlengen mailen naar: info@selectwellness.nl  .


– Heeft u een voucher en/ of e-ticket uitgegeven door Gift for YouDan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. 

 

-Heeft u een voucher en/of e-ticket uitgegeven door Bongo? Dan dient u contact op te nemen met deze organisatie met betrekking tot het verlengen van uw voucher. Wij zijn alleen acceptant en kunnen de geldigheid van deze tickets niet verlengen. 

Ik heb een badenkaart die afloopt. Hoe gaan jullie hiermee om?

Heeft u een badenkaart bij Centre du Lac en verloopt deze in de periode van 15-03  t/m  01-07 2020 dan verlengen wij uw badenkaart ten alle tijden. Uw badenkaart wordt verlengt met de periode dat Centre du Lac gesloten is. U hoeft hiervoor geen contact op te nemen met de receptie.