Ceremonie of Workshop organiseren

RESERVEER NU EEN DAGJE ONTSPANNING

CEREMONIE

Bij Centre du Lac is het mogelijk om je eigen Ceremonie te organiseren. Centre du Lac heeft een mooie ruimte te huur waarin je jouw droomceremonie werkelijkheid kunt maken.

 

Al eeuwenlang worden ceremonies in diverse culturen over de hele wereld gebruikt om belangrijke momenten te markeren. Ze dienen als krachtige middelen om vieringen, overgangen en rouwprocessen te begeleiden. Een ceremonie is een doelbewuste handeling waarbij men zich bewust wordt van de energie, ruimte en handelingen in een specifiek moment. Dit bewustzijn leidt tot een verhoogd niveau van spiritueel bewustzijn en een dieper contact met de kern van het leven. Door ceremoniële praktijken kunnen individuen gericht met energie werken, waardoor processen worden versterkt en transformaties worden bevorderd. Bij Centre du Lac heb je de perfecte omgeving om jouw ceremonie tot leven te brengen.

WORKSHOP

Bij Centre du Lac heeft u de mogelijkheid om workshops te geven die perfect passen binnen het wellness- en saunagenre. Of u nu geïnteresseerd bent in het geven van workshops over ontspanningstechnieken, sauna-rituelen, wellnessmassage, ademhalingsoefeningen of mindfulness, bij ons ben je aan het juiste adres.

Onze faciliteiten bieden de perfecte omgeving om jouw workshop tot leven te brengen. Daarnaast verhuren we onze mooie Smaragd ruimte waar je de mogelijkheid krijgt om in stilte jouw workshop te geven. Deze ruimte is ook uitgerust met benodigdheden zoals dekentjes, matjes en kussentjes, mochten die van pas komen tijdens jouw workshop. Indien gewenst kan je jouw workshop uitbreiden met het gebruik van de saunafaciliteiten, aquawellnessbad of de horecagelegenheid. Dit kan in overleg.

Interesse in het organiseren van een Ceremonie of Workshop?

Telefoon nummer:

015 369 67 67

Whatsapp Berichten:

015 369 67 67
(wij kunnen niet Whatsapp bellen)

Stuur een email
voor meer informatie

backoffice@centredulac.nl

Stuur een mail

Smaragd Ruimte