Klankschalensessie & Gongmassage

Een ervaring om nooit te vergeten.

Bent u al bekend met de klankschalensessie & gongmassage van Jessica bij Centre du Lac?

Op maandag, vrijdag en zaterdag is Jessica bij Centre du Lac voor deze sessies.

Reserveer uw klanksessie

NIEUW! Klankhealing €36,00

Bij een klankhealing ligt u aangekleed op de behandeltafel. U wordt omringd door maar liefst 21 klankschalen, deze klankschalen zullen tijdens de behandeling ook op het lichaam worden geplaatst. Omdat uw lichaam voor 70% uit water bestaat nemen de trillingen van de klanken u mee op hun golfbeweging. De klanken zijn trillingen die recht naar het hart gaan.  Deze trillingen voelen en horen we in elke cel van ons lichaam. U voelt en ervaart een subtiele, innerlijke massage.

25 minuten €36,00

55 minuten €66,00

Klankschalensessie €7,50

Tijdens een klankschalensessie wordt er gebruik gemaakt van verschillende klankschalen, die verschillende klanken produceren. Deze klanken veroorzaken trillingen die zorgen voor een subtiele innerlijke massage. De sessie kan helend werken bij klachten als: slapeloosheid; lichaamspijnen; burnout, rouwverwerking en trauma’s. Aan de klankschaalsessie kunnen maximaal 6 personen deelnemen en kost € 7,50 per persoon.

Gongmassage €15,00

Een gongmassage is een akoestische en energetische massage, waarbij er geen aanraking plaatsvindt. Tijdens de gongmassage neemt u plaats voor de grote gong. De resonanties van de grote gong zorgen voor trillingen die, zowel tijdens als de dagen erna, het hele lichaam doorkruizen. Het heeft een positieve werking op het zenuwstelsel, het spierweefsel en de organen, waardoor blokkades, spanningen of vastzittende emoties worden verminderd. De massage leidt tot diepe ontspanning in het lichaam en de geest. De gongmassage kunt u zowel solo (15 minuten) als duo (30 minuten) reserveren.

Jessica

De volgende sessies zijn:

Nog onbekend