Ontwaak uw innerlijke zelf

Cacao Ceremonie

Dit gaat u beleven voor €55,- p.p. :
(alleen online boekbaar)

  • Begint om 18:30 tot 20:00 uur
  • 29 september
  • 27 oktober
  • 24 november

Let op:
– Minimaal 4 uur van te voren niet eten
– Geen cafeïne inname die dag

Boek nu

Ontdenk de Cacao Ceremonie

Welkom bij de Cacao ceremonie.

Met deze ceremonie streven we naar innerlijke ontwaking door middel van creatieve begeleiding. Door het gebruik van pure cacao nemen we u mee op een reis door de historische tradities van de Maya’s en Azteekse stammen, waarbij cacao werd ingezet voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden. Het is een remedie die het hart opent en mensen in staat stelt veilig te ontwaken en een openbaring te ervaren om innerlijke genezing te starten.

Samen in de Cacao ceremonie creëren we een moment waarin we met een open geest en hart euforische toestanden worden ontsloten. Dit stelt u in staat om uzelf te verbinden met de liefdevolle energie in uw lichaam en de eerste stappen te zetten naar persoonlijke groei.

Tijdens onze Cacao ceremonie wordt er cacao gebruikt dat groeit in de Matagalpa regio in Nicaragua.

 

Medicijn voor het hart

Cacao heeft een positieve invloed op verschillende neurotransmitters, zoals serotonine, dopamine, noradrenaline, anandamide en fenylethylamine. Het werkt tegen stress en fungeert als een natuurlijk antidepressivum. Bovendien is cacao zeer rijk aan antioxidanten en mineralen, zoals magnesium, die essentieel zijn voor een goede werking van onze hersenen.

Maakt kennis met Monica

Ceremoniebegeleidster van de cacao ceremonie

Monica is geboren in Zuid-Afrika en woont sinds 2007 in Nederland. Ze heeft een achtergrond in natuurgeneeskunde en begeleidt mensen met holistische therapieën, waaronder aromatherapie, kruidengeneeskunde, ademhalingstechnieken en meditatie. Daarnaast werkt ze als massagetherapeut en is ze ook een kunstenares.

 

Sinds 2016 is haar reis begonnen met cacao. Sindsdien heeft ze veel geleerd van cacaobegeleiders uit Guatemala en Mexico. Cacao is een prachtig middel om weer in contact te komen met je lichaam en vanuit je hart te leven. Het vermindert stress, geeft meer motivatie en stimuleert creativiteit. Ze deelt graag haar mooie ervaringen met de subtiele maar krachtige werking van pure cacao met anderen.