Ons adres en contactgegevens zijn:

Centre du Lac Sauna en Beautycentrum
Katwijkerlaan 105
2641 PE Pijnacker
Telefoon: 015 369 67 67
Fax: 015 369 83 15
E-mail: info@centredulac.nl

logo_centre_du_lac-web-mini

 

 

Centre du Lac is gelegen in de directe nabijheid van de grote steden Zoetermeer en Rotterdam, maar toch midden in het groen van de uitgestrekte polder bij het landelijke Pijnacker.

Vanuit Utrecht ( Zoetermeer ) via A12/E30: A12/E30 volgen richting Zoetermeer / Den Haag. U neemt afslag 7 (Zoetermeer / Pijnacker) en gaat bij de verkeerslichten linksaf de Oostweg op. Aan het eind van de Oostweg in Zoetermeer neemt u op de rotonde de 1ste rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

Vanuit Den Haag via A12/E30: U neemt afslag 7 en gaat bij de verkeerslichten rechtsaf. Aan het eind van de Oostweg neemt u op de rotonde de 1ste afslag rechts de Berkelseweg op richting de Boezem. Aan het eind van deze weg linksaf de Katwijkerlaan op. Na ongeveer 800 meter komt u bij Sauna en Beauty Centre du Lac aan.

Vanuit Delft via A13/E19: U neemt afslag 10 (Delft-zuid) en u volgt de N470 richting Zoetermeer. Blijf Zoetermeer ong 8 kilometer volgen tot de 5e rotonde waar industrieterrein de Boezem wordt aangegeven. Hier neemt u de derde afslag en rijdt u de Berkelse weg op. Deze gaat over in de Katwijkerlaan en na 6oo meter vind u Centre du Lac aan uw rechterhand.

Openbaar vervoer Katwijkerlaan: Bus 55 van Connexxion rijdt tussen Zoetermeer en Delft en de halte bevindt zich op 1 minuut afstand van Sauna en Beauty Centre du Lac. Stap uit bij halte Meersma.