5-badenkaart nú voor € 99,50

5-badenkaart nú voor € 99,50

Kom deze lente vijf keer heerlijk genieten van een saunadag bij Centre du Lac met een zeer aantrekkelijke korting! Betaal geen € 29,90 per entree maar € 19,90!

 

  • De kaart is niet persoonsgebonden.
  • Per bezoek kunnen er meerdere entrees van de kaart worden afgeschreven.
  • U kunt de kaart aanschaffen tot en met 20 juni 2017 aan de receptie van Centre du Lac.

 

De 5-badenkaart kost deze lente € 99,50,
en is geldig tot en met 30 september 2017.

 

Met de kaart kunt u op de dag van het bezoek uiteraard onbeperkt gebruik maken van alle sauna faciliteiten.

 

Tevens kun u gebruik maken van het scrubzout en de body lotion.

 

Als u wat wilt eten of drinken, uiteraard op uw eigen kosten, dan staan onze horecamedewerker volledig voor u klaar. Dus zoek dan een lekker plekje en bestel iets uit onze kaart met vele keuzes of u kunt een keuze maken uit onze dagspecials.

 

Ontdek het Löyly ritueel, overgewaaid uit Finland en heeft als doel de weerstand van het lichaam te verhogen. De opgietsessies hebben een heilzame werking en zijn voor de Finnen een beproefde methode om de winter door te komen.

Dagelijks wordt het ritueel 3x uitgevoerd door onze saunameester. U krijgt gegarandeerd een intensieve sauna-ervaring, onder deskundige begeleiding.

 

Drijfsessie  
Drijfsessies zijn sfeervolle waterrituelen, waarbij u in kleine groepjes geniet van bijna gewichtloosheid. De zachte muziek werkt ontspannend. De duur van de sessie is 30 minuten en kost € 6,75.

 

Naast volledige aandacht voor uw lichaam en geest voegen we daar ook graag schoonheid aan toe. Want wie zich fijn voelt, wil dat ook graag uitstralen. Laat u zich meenemen langs verschillende behandelingen en haal het mooiste in u naar boven. Bekijk hier de mogelijk heden voor behandeling