B&B Mijn-Tijd

B&B Mijn-Tijd

Op een steenworp afstand van sauna en beautycentrum Centre du Lac is Bed & Breakfast Mijn-Tijd gevestigd.

 

Wanneer u op zoek bent naar rust, ruimte en volledige ontspanning, bent u bij deze landelijk gelegen B&B aan het goede adres.

 

Bent u op zoek naar rust en ruimte, dan is Bed and Breakfast Mijn-Tijd de plek die u zoekt. Mijn-Tijd is officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. 

Bed and Breakfast Mijn-Tijd is gelegen tussen groen en aan het water op de grens van Pijnacker en Zoetermeer. Het is een uniek uitgangspunt om heerlijk te wandelen en te fietsen in de nabijgelegen polders en natuurgebieden.

 

Meer informatie? Zie daarvoor de website van B&B Mijn-Tijd.

Logo_Mijn-Tijd